• Instagram - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • facebook

Heerlijk Huidverzorging
Vennekerhei 11 5508 WB Veldhoven

info@heerlijkhuidverzorging.nl

Tel: 06 34450730

©2017 Heerlijk Huidverzorging |  Algemene Voorwaarden |  Privacy Verklaring 

January 28, 2019

De actie voor de gratis verwenmomenten zijn inmiddels volgeboekt!!

June 5, 2018

Heerlijk, die warme dagen die we hebben gehad. Ben je niet op vakantie, dan is het ook genieten in de achtertuin! Dat je je goed moet beschermen tegen de zon en schadelijke UVA en UVB-straling, weet je waarschijnlijk wel. Maar hoe zit het ook alweer, breng je nu eerst...

Hoe kan je huidkanker vroegtijdig ontdekken en tegengaan

April 22, 2018

IK zegt NEE... JIJ OOK ?

Iedere dag brengen we van alles aan op onze huid. Een milk, een crème, een masker… We doen er alles aan om een mooie huid te krijgen én te houden. Maar heb jij weleens nagedacht over welke ingrediënten er allemaal in jouw beautyproducten zitten?...

March 4, 2018

Dankbaar, mooi , ontroerend, om stil van te worden. Wat een krachtige dames heb ik mogen ontvangen in mijn salon!

Ik hoop dat ik een klein stukje heb kunnen bijdrage aan meer bekendheid van deze actie en voor de dames een ontspanmoment wat ze zeker hebben verdiend !

Dank...

February 17, 2018

Gezonde voeding is hot.  Steeds vaker wordt duidelijk dat ziekten en huidklachten zoals Acne, Eczeem en psoriasis blijken te berusten op verkeerde voeding- en leefgewoonten.

Jouw huid is pas in optimale conditie als jou lichaam dat ook is. Bij griep bijvoorbeeld ziet je...

December 20, 2017

Ook in 2018 doe ik weer mee met deze mooie actie!  Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt, ook als je ziek bent. Daarom geef ik 5 verwenmomenten weg voor vrouwen met kanker. Meld je snel aan want vol=vol.

December 18, 2017

Je bent vast niet de enige  die de komende tijd op zoek gaat naar een leuk cadeautje voor de feestdagen. Wist je dat 48% van de mensen graag een bijzonder,speciaal en uniek cadeau geeft? Laat je inspireren door de unieke, 100% natuurlijke (kerst) cadeaus van BLOOOM.

Cad...

November 7, 2017

 De auto voorzien van mijn logo, helemaal blij mee!