top of page
Search
  • heerlijkhuid

SERUMS ZIJN PRIJZIG, FABEL OF FEIT?DE WAARDE VAN EEN SERUMDe prijs van een serum ligt vaak hoger dan een gemiddeld huidverzorgingsproduct. Maar waar komt dit door?

De IK Skin Perfection Serum Infusions bevatten een hoge concentratie actieve werkstoffen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om jouw huidwensen doelgericht te behandelen. Doordat een serum zo geconcentreerd is, heb je per keer heel weinig product nodig. Door het gebruik van een serum zullen ook andere huidverzorgingsproducten de huid makkelijker stimuleren tot het gewenste resultaat. Zo krijgt niet alleen je huid een oppepper, maar boost je ook gelijk je gehele huidverbeteringslijn!


GEEF JE HUID EEN EXTRA POWERBOOST


Een serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Er zijn complexen voor iedere huidconditie, man, vrouw, jong of oud. Dankzij de IK-producten met een pH-waarde afgestemd op de pH-waarde van de huid én de hooggeformuleerde groene cosmeceuticals, wordt je serum sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Het is de meest krachtige dosis werkstoffen die huid doeltreffend verbeteren. Serums van IK Skin Perfection zijn er om op te peppen, te hydrateren, lichter te maken of om te beschermen. Slechts enkele geconcentreerde druppels zijn voldoende voor een optimaal resultaat!

“De levensverzekering voor een mooie, stralende en egale huid”

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page