top of page
Search
  • heerlijkhuid

Huidzorg bij kanker

Updated: Mar 5, 2020

In Nederland krijgen 12 mensen per uur kanker. Dat wil zeggen dat 1 op de 3 mensen ooit te maken krijgt met kanker.


Maar liefst 2 van de 3 patiënten die behandeld worden voor kanker, hebben last van neveneffecten op de huid.Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen. Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden.

Mijn wens voor jou is om je even geen patiënt te laten voelen, maar weer je stralende zelf!


De medical Reflex Treatment is een unieke behandelmethode waarbij we het imuunsysteem van het lichaam versterken. we werken op de energiebanen van het lichaam waarbij we deze in balans brengen. De medical reflex massage kan en mag bij iedereen ingezet worden en is volledig veilig. We werken op de energiebanen (yin& yang) en brengen de organen weer in balans.


De producten uit de Medical collection van Ik Skin Perfection zijn speciaal ontwikkeld voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden.

*Ze herstellen de PH- waarde van de huid,

*Brengen de huidflora weer in balans,

*Voorkomen uitdroging en irritatie

*en geven bacteriën geen kans.


Deze producten kunnen bij elke vorm van kanker ingezet worden, en zijn veilig en voldoen aan de strengste richtlijnen.


De Medical Reflex Treatment bestaat uit een intake, reiniging, huidanalyse, reflex massage comfort masker, voetmassage of hoofdhuidmassage, nabehandeling.

Deze behandeling is zeer aangenaam en ontspannend.

Prijs € 60,00


Wilt u meer informatie of kent u iemand die deze behandeling verdiend, dan kunt u contact met me opnemen via 0634450730 of mail naar info@heerlijkhuidverzorging.nl


8 views0 comments

Comments


bottom of page